• خانه
  • وبلاگ
  • نمادها
  • شرکت ها
  • درباره نظارت
  • ورود

تحلیل قیمت اونس طلا برای هفته آینده

بروزرسانی در27 فروردین 1403
تحلیل قیمت اونس طلا برای هفته آینده
هادی بهرامی؛ کارشناس تحلیل نظارت دات کام: هرگاه به فکر خرید یک کالای ارزشمند جهت استفاده و یا حتی سرمایه گذاری می افتیم، طلا یکی از بهترین گزینه هاست که ریسک نوسانات قیمتی کمی دارد. این فلز ارزشمند از قدیم الایام مورد توجه بوده و قیمتش در بازه های بلند مدتی روند صعودی خود را حفظ کرده است؛ به همین دلیل است که در بین مردم، محبوب و پر تقاضا است. اونس طلای جهانی پایه ترین بازار مالی است که نرخ اصلی انواع طلا را با نوسانات خود تعیین میکند و بی شک در تمامی تحلیل ها، یکی از پارامتر های اصلی میباشد. امروز 26 فروردین ماه 1403 در این بلاگ از نظارت دات کام، به گزارش تحرکات اونس طلای جهانی در هفته ای که گذشته میپردازیم و روند قیمتی آن را نیز برای سرمایه گذاران پیش بینی میکنیم تا با آگاهی بیشتری تصمیمات مالی خود را بگیرند.
 

اونس طلا در هفته ای که گذشت

کارشناس ارشد بازار طلا و سکه گفت: دلیل اصلی گرانی قیمت طلا و سکه، افزایش قیمت اونس جهانی است و پس این رشد 40 درصدی اونس جهانی سبب افزایش بی حد و مرز انواع طلا و سهام صندوق های آن شد که هیجانات بسیار بالا رفت. به نقل از خبرگزاری CNN، از بانک‌ های مرکزی سراسر دنیا گرفته تا مصرف کنندگان کاستکو، به نظر میرسد همه این روزها در حال خرید طلا هستند. بانک‌ های مرکزی طلا را یک ارزش ذخیره بلند مدت و پشتوانه ایمن در زمان بحران‌ های اقتصادی و بین المللی میدانند؛ زیرا خاصیت ریسک گریزی و ارزشی دارد. کاهش نرخ تورم در آمریکا و سایر کشور های اروپایی (cpi منفی توسط فدرال رزرو) و هجوم سرمایه به سمت بازار های پر بازده، تنش های ایران و اسرائیل در خاورمیانه، درگیری روسیه و اوکراین و افزایش ذخایر طلای چین موجب افزایش قیمت اونس جهانی طلا شده است. بازدهی اونس طلای جهانی در یکماه اخیر به 10 درصد، در 6 ماه اخیر به 30 درصد و در 1.5 سال اخیر به 46 درصد رسیده است که نشان دهنده رشد فوق العاده شروع شده از کف عمیق 1618 دلار پس از پشت سر گذاشتن یک سیکل نزولی ماژور ( دوران کاپیتولاسیون) میباشد. اونس جهانی در هفته ای که گذشت، مجددا 2.7 درصد به اندازه 62 دلار رشد کرد و در حال حاضر با ایجاد یک شدو، 3.4 درصد به اندازه 82 دلار از رشد خود را پس گرفت و دقیقا بر روی مقاومت با افت مواجه شد.
 

تحلیل تکنیکال اونس طلا

همانطور که قبلا گفته شد، اونس طلای جهانی در یکماه اخیر 10 درصد و در 6 ماه اخیر 30 درصد رشد داشته است. محدوده 2060 دلار یک مقاومت استاتیک ماژور چند ساله برای اونس جهانی حساب میشد که حدودا 45 روز پیش این سقف تاریخی شکسته شد و پس از آن قیمت 15 درصد دیگر رشد کرد. طبق تحلیل های گذشته، قیمت اونس جهانی طلا به مقاومت 2350 دلار واکنش منفی داده است که انتظار میرود با آرام تر شدن اوضاع منطقه و سیاست های فدرال رزرو، قیمت اونس نیز کاهش یابد و با افت چند درصدی دیگر میتوانیم شاهد شکل گیری کندل های قرمز پر حجم (Heikin ashi) در نمودار باشیم که در این صورت حمایت معتبر 2180 دلار در دسترس خواهد بود. در حالت کلی هر وقت قیمت از مقاومت 2350 دلار عبور کرد اهداف بیشتری را متصور خواهیم بود؛ در غیر اینصورت با تشدید روند نزولی، حمایت 2180 دلار جهت خرید انواع طلا و صندوق های آن و یا حتی برای میانگین گیری نقاط خرید در دسترس خواهد بود. پس، منتظر نواحی مهم قیمتی باشید و هیچوقت در میان دو سطح خرید و فروشی انجام ندهید. در حال حاضر هم قیمت زیر مقاومت است و باید منتظر تاییدیه های گفته شده ماند. اوسیلاتور rsi درگیر محدوده مقاومتی اشباع خرید در بلند مدت شده است که به احتمال اصلاحات قیمتی قوت میبخشد.
 

آیا ریزش  طلای جهانی ادامه دارد؟

احتمالا بله؛ با آرام تر شدن اوضاع منطقه و سیاست های فدرال رزرو FED، میتوان انتظار اصلاح بیشتر اونس جهانی طلا و به دنبال آن تمامی صندوق های طلا و سکه و 18 عیار را داشت. قیمت اونس جهانی در محدوده پر ریسکی قرار دارد که نشانگر اشباع خرید و هیجانات مثبت بیش از حد است که نیاز به استراحت حداقل کوتاه مدتی دارد. هیچ روندی چه صعودی و چه نزولی همیشگی نیست و بالاخره باید چرخش روند در مقطعی از بازه زمانی شکل بگیرد تا گردش پول از طریق هدایت نقدینگی اتفاق بیفتد.
 

میزان ذخایر چین و سایر کشورها

بانک مرکزی چین در ماه مارس برای هفدهمین ماه پیاپی طلا خریداری کرده و 160 هزار اونس به ذخایر خود اضافه کرده است. ذخایر طلای این بانک در حال حاضر به 72.74 میلیون اونس تروا میرسد. تحقیقات نشان میدهد که بانک‌ های مرکزی جهت دور شدن از دلار، در زمان بی‌ ثباتی‌ های ژئوپلیتیکی طلا خریداری میکنند. سایر بانک‌ های مرکزی از جمله هند و ترکیه هم در حال افزایش ذخایر طلای خود هستند و جالب است که بدانید رشد تولید ناخالص داخلی هند یکی از عوامل این خرید ها بوده است.

نظارت دات کام

نظارت دات کام یک پلتفرم آنلاین بررسی و مقایسه نهادهای مالی است. هدف ما کمک به سرمایه گذاران خرد است تا باندکی کاوش بهترین نهاد مالی را برای خود انتخاب کنند.

کلیه حقوق این سایت متعلق به آسیا سرمایه هوشیار (nezarat) می‌باشد.